برای ورود به سایت ، شماره موبایل خود را وارد نمایید
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
زنجبیل
تسکین انواع دردهای خود را به زنجبیل بسپارید و قلب خود را تقویت کنید
امیر علی میرزاییhttps://www.michiko.ir/about
ارسال: 11 ماه پیش | ویرایش: 6 ساعت پیش | بازدید: 138
بسته 50 گرمی 15,000 تومان
زنجبیل گیاهی علفی، چند ساله و ایستاده است. ساقه باریک و نی مانند و برگ های سرنیزه ای به رنگ سبز براق دارد که از زمین به صورت ساقه ای غده ای می رویند. گل هایی سبز رنگ مایل به زرد با لبه ای ارغوانی و لکه های کرم رنگ دارد.
دانستنیهایی در مورد زنجبیل
:
طبیعت و طبع زنجبیل گرم و خشک و مصلح زنجبیل، عسل، روغن بادام شیرین است. زنجبیل حاوی ویتامین های A، C، B۱، B۲، B۳، B۶، E است. در مواد معدنی موجود در زنجبیل، مواردی از قبیل کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، روی، منگنز به چشم میخورد. ترکیباتی مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین در زنجبیل موجود است. زنجبیل در اصفهان، مازندران، فارس می روید و فصل رویش و برداشت آن زمستان است.
زنجبیل برای چه مواردی مفید است؟
زنجبیل برای حالت تهوع بارداری، کاهش درد و التهاب، رفع سوزش معده، دردهای قاعدگی، بیماری دیابت، لرزش دست، سستی و خواب رفتگی اعضای بدن، ضعف اعصاب، بلغم، هضم غذا، کبدسرد و رطوبتی، لاغری، ناراحتی کلیه، تقویت قلب مفید است.
درمان بیماریها با زنجبیل
:
زنجبیل در درمان بیماریهای مانند سرطان تخمدان، حالت تهوع صبحگاهی، سرماخوردگی، سردرد میگرن، تنبلی تخمدان کاربرد دارد.
شیوه های آماده سازی و استفاده از گیاه زنجبیل
:
۱ - چای زنجبیل:
یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه را در داخل قوری ریخته روی آن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه آنرا با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل کنید.
چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تند تر می شود. حتی می توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده نمود.
۲ - شربت زنجبیل:
برای تهیه شربت زنجبیل یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط کرده و در شیشه دربسته در یخچال نگهدری کنید و هر موقع خواستید مصرف کنید.
۳ - تنتور زنجبیل:
یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت الکل ۵۰ درجه مخلوط کرده و داخل یک شیشه تیره رنگ بریزید و بمدت ۱۴ روز آن را چند بار در روز تکان دهید. بعد از این مدت آن را صاف کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
زنجبیل برای چه مواردی مضر است؟
زنجبیل برای کودکان زیر دو سال، گرم مزاجان، دوران بارداری، دوران شیردهی، افراد مبتلا به هموفیلی، بیماری های قلبی، سنگ کلیه مضر است.
عوارض استفاده از زنجبیل
:
- زیاده روی در مصرف زنجبیل ممکن است منجر به سوزش ادرار، سوزش مقعد، خارش و تحریک پوست، ضعف نیروی جنسی گرم مزاجان، اسهال، بیماری قلبی و سقط جنین شود.
- زنجبیل همچنین ممکن است فشار خون را خیلی پایین بیاورد.
- اگر داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید، زنجبیل نخورید.
- مصرف زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای قلبی و دیابت تداخل نماید.
اسطوخودوس گیاهی چندین ساله با ارتفاع حدود ۵۰ سانتی متر است. این گیاه ساقه ای ۴ گوشه و برگ هایی متقابل، باریک، دراز، سبز رنگ و پوشیده از کرکهای سفید پنبه ای دارد. گلهای آن به رنگ بنفش و بصورت سنبله می باشد.
پونه گیاهی چند ساله است ک حدود ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر رشد میکند و ساقه های چهارگوش و برگ های کرکی بسیار خوش عطر دارد. گلهای معطر پونه ۶ تا ۷ میلیمتر به رنگ های بنفش یا سفید و به صورت خوشهای در طول محور ساقه انتهایی رشد میکنند.
آنقوزه گیاهی چندساله و علفی است. ساقه ای گوشتی و بلندی حدود ۲ متر دارد. برگ های آن بسیار بریده و غباری هستند. ریشهٔ آن کمی کلفت و گوشتی و گل های آن زرد رنگ و در آخر ساقه نمایان می شوند. میوه گیاه آنقوزه، دوفندقه ای، به رنگ قهوهای تیره یا خرمایی و بیضی شکل است.
زنیان گیاهی علفی و یکساله، با ارتفاع کمتر از یک متر، پرشاخ و برگ، برگ ها بریده بریده و نخی شکل است. دارای گل هایی با گلبرگ سفید و کوچک و پرچم های صورتی رنگ است و میوه کوچک و دارای ۵ خط طولی نازک دارد.