رازهای سلامتی با استفاده از گیاهان دارویی در طب سنتی

میچیکو

- آفلاین

رازهای سلامتی با گیاهان دارویی

برای ورود به سایت ، شماره موبایل خود را وارد نمایید

1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
گیاه دارچین

دارچین


کنترل قند خون و سلامت بدن با ۴۱ ترکیب محافظت کننده بدن فقط با مصرف دارچین


  ارسال: 10 ماه پیش | ویرایش: 8 ماه پیش | بازدید: 157
آدرس qr صفحه گیاه دارچین

دارچین از پوست داخلی درخت سیناموم به دست می آید . درختی کوچک به ارتفاع ۵ تا ۷ متر است . برگ این درخت سبز سیر است . این درختچه تا ۱۰ متر ریشه می کند و دارای گلهای به رنگ سفید می باشد .

گیاه دارچین

دانستنیهایی در مورد دارچین

:

دارچین برای چه مواردی مفید است؟

دارچین برای تقویت قوای جنسی، کنترل قندخون، چربی خون، تقویت بینایی، اشتها، هضم غذا، کنترل تیروئید، بیماری قلبی، عفونتهای قارچی، بیماری HIV، دندان درد، ریزش مو مفید است.

درمان بیماریها با دارچین

:
دارچین در درمان بیماریهای مانند کم خونی، تب، سرماخوردگی، ناراحتی معده، افسردگی، تنگی نفس، التهاب مفاصل، گلودرد، سرفه کاربرد دارد.

شیوه های آماده سازی و استفاده از گیاه دارچین

:
۱ - دمنوش دارچین:
مواد لازم: لیمو و عسل به اندازه کافی، چوب دارچین یک عدد، زنجبیل یک تکه کوچک.
طرز تهیه: زنجبیل را به همراه دارچین در یک و نیم پیمانه آب بریزد و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب بجوش بیاید سپس ۲ دقیقه صبر میکنیم تا آب بجوشد و طعم دارچین و زنجبیل در آب مشخص شود. بعد آب را از روی حرارت بر میداریم در ظرف را می پوشانیم و به مدت ۱۰ دقیقه بر روی کتری در حال جوشیدن قرار می دهیم تا با بخار کتری دمنوش دارچین خوب دم بکشد. در آخر هم به آن آب لیمو و عسل اضافه کنید.
۲ - دمنوش دارچین با میخک:
یک قاشق چای خوری دارچین و دو عدد چوب میخک را در یک فنجان آب گرم بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد. سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. به این محلول آب نصف لیموترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگی تان درمان شود.
۳ - دمنوش دارچین با سیب:
مواد لازم: سیب زرد یا قرمز ۱ عدد، چوب دارچین ۱ تکه، عسل ۲ قاشق مرباخوری، هل ۱ قاشق مرباخوری، زنجبیل ۱۲ قاشق مرباخوری، آب جوش ۳ لیوان.
طرز تهیه: ابتدا سیب را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت چهار قاچ برش بزنید و دانه های داخل آن را خارج کنید. هم چنین می توانید سیب را به صورت نگینی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید. پس از خرد کردن سیب ها، آن ها را داخل یک قوری مناسب بریزید. پوست سیب ها را جدا نکنید و همراه با خود سیب ها داخل قوری بریزید. چوب دارچین، هل و زنجبیل را هم به سیب های داخل قوری اضافه کنید. سپس سه لیوان آب جوش داخل قوری بریزید. در صورت تمایل می توانید مقدار یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه هم به مواد اضافه کنید. درب قوری را بگذارید و شعله گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد تا خوب تمامی مواد به هم طعم دهند و عطر دارچین در فضا بپیچد. پس از اینکه دمنوش دم کشید، آن را از یک صافی رد کنید و داخل یک فنجان یا لیوان بزرگ بریزید و عسل را هم داخل فنجان یا لیوان بریزید و هم بزنید و سپس میل کنید.
۴ - دمنوش دارچین با هل و زعفران:
مواد لازم: دارچین خرد شده یک قاشق غذاخوری، هل سبز خرد شده ۷ تا ۱۰ عدد، زعفران یک گرم، عسل ۲ قاشق مربا خوری به ازای هر لیوان، آبجوش ۴ لیوان.
طرز تهیه: هل، دارچین و زعفران را به همراه آبجوش در قوری چینی بریزید و روی حرارت ملایم، به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه دم کنید، سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و دمنوش را میل کنید.

دارچین برای چه مواردی مضر است؟

دارچین برای دوران بارداری، حساسیت مضر است.

عوارض استفاده از دارچین

:
- مصرف دارچین یا زیاده روی در مصرف آن، ممکن است موجب سنگینی سر و سردرد، ایجاد مسمومیت و تجمع سم در بدن، آسیب رسیدن به کلیه و مثانه شود.
- در برخی افراد باعث ایجاد آکنه، آبریزش بینی، اشک چشم و یا درد چشم ها، تنگی نفس معمولا با بوی روغن دارچین، معده ناراحت، ورم بینی، گیجی، سرگیجه، افت ناگهانی فشار خون، زایمان زودرس وحالت تهوع میشود .

نام های دیگر دارچین

:
دارسین، دارچین بری، سهرین، افیمونا، سلیخ، سلیخه، دارچین کایان، دارچین چین، دارچین سایگون، دارچین سیلان، قرفه


درمان کم خونی

   

درمان دیابت

   

درمان گلو درد و سرفه



به این مطلب چند ستاره می دهید؟
امتیاز: 4.5 از 5 - 4 رای

دسته بندی: گیاهان دارویی
  نسخه ساده ( AMP )
منتشر شده توسط: میچیکو
datePublished : 2021-07-29   23:18
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

مشاهده همه طبع گرم و خشک
گیاه زنجبیل

زنجبیل

زنجبیل گیاهی علفی، چند ساله و ایستاده است. ساقه باریک و نی مانند و برگ های سرنیزه ای به رنگ سبز براق دارد که از زمین به صورت ساقه ای غده ای می رویند. گل هایی سبز رنگ مایل به زرد با لبه ای ارغوانی و لکه های کرم رنگ دارد.


گیاه نعنا

نعنا

نعنا گیاهی علفی با ساقه های مستقیم و چهارگوش است. برگ های نعنا به طول ۳ تا ۵ سانتی متر، به صورت متقابل، نیزه ای یا دوکی و به رنگ سبز تیره هستند. نعنا دارای ریشه هوایی است. گل های نعنا به صورت خوشه های مجتمع و به رنگ بنفش روشن دیده میشود.


گیاه اسطوخودوس

اسطوخودوس

اسطوخودوس گیاهی چندین ساله با ارتفاع حدود ۵۰ سانتی متر است. این گیاه ساقه ای ۴ گوشه و برگ هایی متقابل، باریک، دراز، سبز رنگ و پوشیده از کرکهای سفید پنبه ای دارد. گلهای آن به رنگ بنفش و بصورت سنبله می باشد.


گیاه رازیانه

رازیانه

رازیانه گیاهی علفی و دو ساله است که ارتفاع آن تا دو متر هم می‌رسد. ساقه رازیانه دارای شیارهای هم ردیف و موازی و برگ‌های آن متناوب با بریدگی ‌های عمیق و نخی شکل است. گل‌های رازیانه زرد و به صورت خوشه در انتهای ساقه ظاهر می‌شود و میوه‌های خشک و رسیده رازیانه که بخش دارویی گیاه محسوب می‌شود به صورت دو فندق به هم پیوسته هستند.