میچیکو



تسکین انواع دردهای خود را به زنجبیل بسپارید و قلب خود را تقویت کنید

زنجبیل گیاهی علفی، چند ساله و ایستاده است. ساقه باریک و نی مانند و برگ های سرنیزه ای به رنگ سبز براق دارد که از زمین به صورت ساقه ای غده ای می رویند. گل هایی سبز رنگ مایل به زرد با لبه ای ارغوانی و لکه های کرم رنگ دارد.

طبیعت و طبع زنجبیل گرم و خشک و مصلح زنجبیل، عسل، روغن بادام شیرین است.
زنجبیل حاوی ویتامین های A، C، B۱، B۲، B۳، B۶، E است.
در مواد معدنی موجود در زنجبیل مواردی از قبیل کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، روی، منگنز به چشم میخورد.
ترکیباتی مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین در زنجبیل موجود است.
زنجبیل در اصفهان، مازندران، فارس می رویدو فصل رویش و برداشت آن زمستان است.

زنجبیل برای چه مواردی مفید است ؟


زنجبیل برای حالت تهوع بارداری، کاهش درد و التهاب، رفع سوزش معده، دردهای قاعدگی، بیماری دیابت، لرزش دست، سستی و خواب رفتگی اعضای بدن، ضعف اعصاب، بلغم، هضم غذا، کبدسرد و رطوبتی، لاغری، ناراحتی کلیه، تقویت قلب مفید است.

درمان بیماریها با زنجبیل


زنجبیل در درمان بیماریهای مانند سرطان تخمدان، حالت تهوع صبحگاهی، سرماخوردگی، سردرد میگرن، تنبلی تخمدان کاربرد دارد.

شیوه های آماده سازی و استفاده از گیاه زنجبیل


۱ - چای زنجبیل:
یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه را در داخل قوری ریخته روی آن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه آنرا با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل کنید.
چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تند تر می شود. حتی می توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده نمود.
۲ - شربت زنجبیل:
برای تهیه شربت زنجبیل یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط کرده و در شیشه دربسته در یخچال نگهدری کنید و هر موقع خواستید مصرف کنید.
۳ - تنتور زنجبیل:
یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت الکل ۵۰ درجه مخلوط کرده و داخل یک شیشه تیره رنگ بریزید و بمدت ۱۴ روز آن را چند بار در روز تکان دهید. بعد از این مدت آن را صاف کرده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

زنجبیل برای چه مواردی مضر است؟


زنجبیل برای کودکان زیر دو سال، گرم مزاجان، دوران بارداری، دوران شیردهی، افراد مبتلا به هموفیلی، بیماری های قلبی، سنگ کلیه مضر است.

عوارض استفاده از زنجبیل


- زیاده روی در مصرف زنجبیل ممکن است منجر به سوزش ادرار، سوزش مقعد، خارش و تحریک پوست، ضعف نیروی جنسی گرم مزاجان، اسهال، بیماری قلبی و سقط جنین شود.

- زنجبیل همچنین ممکن است فشار خون را خیلی پایین بیاورد.

- اگر داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید، زنجبیل نخورید.

- مصرف زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای قلبی و دیابت تداخل نماید.

نام های دیگر زنجبیل


سَنگیپِل، شنگویر، زنجفیل


مطالب پیشنهادی:
سیاه دانه: سیاه دانه به همراه عسل، قویترین معجون برای سلامتی و درمان بیماریهای متعدد است
بومادران: درمان استرس و فشار خون و بهبود سریعتر زخم های خود را به بومادران بسپارید
پونه: مشکلات تنفسی و یا سرماخوردگی خود را با پونه درمان کنید و خواب خوش و آرام داشته باشید
آنقوزه: با آنقوزه به جنگ سرماخوردگی و آنفولانزا و آسم بروید
رازیانه: طراوت و شادابی پوست و پر پشت شدن مو ها با مصرف رازیانه


به اشتراک بگذارید: